krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 Jest jakiś inny program podobny do sandboxa? Niestety w tej wersji co mam nie można tworzyć więcej piaskownic. Potrzebuje na nim zainstalować XP żebym mógł uruchomić drukarkę do której nie ma sterowników do win 7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 Właśnie jego użyłem. Zainstalowałem na nim XP i drukarka działa. Na dodatek jest łatwiejszy niż SandBox. Myślałem tylko, że to okienko będzie większe bo chciałem na nim grę odpali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 VMware Player jako alternatywa dla Virtual Boxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 Da się w tych piaskownicach odpalić grę która wymaga instalacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 VirtualBox pozwala normalnie na pełen ekran. Dla XP chyba trzeba dosintalować rozszerzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 Dla każdego systemu warto doinstalować "Guest Addons". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2015 Dla windowsa instalujesz guest additions z poziomu menu wirtualki, który montuje płytę i należy zainstalować jak każda aplikację. W linuxie możesz zrobić jak wyżej, ale w przypadku popularniejszych dystrybucji (Debian/Ubuntu) można to zrobić prościej: apt-get install virtualbox-guest-dkms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2015 Ok. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach