Oziii1992 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Jaki dobry hosting polecilibyście? Strona jest w najnowszym PHP, służy ona do oglądania filmów wgranych na dysk lub z linków zewnętrznych, jaki hosting byście polecili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Jaki dobry hosting polecilibyście? Strona jest w najnowszym PHP, służy ona do oglądania filmów wgranych na dysk lub z linków zewnętrznych, jaki hosting byście polecili? To znaczy dokładnie jakiej wersji PHP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oziii1992 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Wersja PHP musi być co najmniej 5.3 Skrypt jest stale modernizowany, więc chciałbym, aby host też nie stał w miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Tylko pytanie kto pozwoli na taki skrypt na usłudze hostingu współdzielonego? Nie wiem czy zrozumiałem właściwie zastosowanie usługi ale to chyba bardziej by wypadało skorzystać z jakiegoś VPS-a lub serwera dedykowanego. Wersja 5.3 już dawno wyszła z obiegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Jeśli nie potrzebujesz ogromnych zasobów dyskowych na przechowywanie filmów, to zachęcam do zapoznania się z ofertą serwerów WWW HostingHouse. Do dyspozycji klientów jest PHP w wersjach 5.2 do 5.5 i 7 dni okresu testowego. Nasze serwery są kolokowane w polskim centrum danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EcoHost.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 Witam, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Hosting w EcoHost.pl W ofercie mamy pakiety o pojemności od 5GB do 20GB powierzchni SSD oraz nielimitowany transfer! Dlaczego warto nas wybrać: - ceny już od 49 PLN netto za rok - hosting na dyskach SSD - bezpieczeństwo – codzienne kopie zapasowe - jedyna firma w Polsce, która oferuje panel InterWorx! - trzy programy pocztowe oraz rozbudowany filtr antyspamowy - PHP na dzień dzisiejszy w wersji 5.4.36 - SSL SNI - dostęp do bazy darmowych skryptów - atrakcyjne usługi uzupełniające – certyfikaty SSL oraz tanie domeny - okres testowy 14 dni. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt telefoniczny 511 017 013 lub mailowy bok@ecohost.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 Strona jest w najnowszym PHP Wersja PHP musi być co najmniej 5.3 A wiesz o tym, że PHP 5.3 jest martwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 Zapraszam do naszej oferty: Seria Basic: http://www.mzone.uk/basic-ssd Z tańszych polecam nasz Ehostar: http://www.ehostar.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) http://sixwishlist.com/pl/hosting/ od 5.66zł za 1GB/nielimitowany transfer do 56.62zł za 10GB/nielimitowany transfer lub http://sixwishlist.com/pl/dedicated-hosting/ od 140.98zł za 50GB/nielimitowany transfer do 368zł za 200GB/nielimitowany transfer Oferta obejmuje pełny zwrot kwoty do 90 dni w przypadku kiedy nie jesteśmy wstanie zagwarantować usługi zgodnej z naszą ofertą. Informuję że w przypadku oferty Dedicated Hosting cena za usługi ulegnie zmianie 18 stycznia 2015. Edytowano Styczeń 17, 2015 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oziii1992 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 Witam Poprzednia strona jest na 5,3 ta to dokładnie nie wiem, ale zapytam. Pytanie czy któryś z waszych hostingów da radę udźwignąć to? Jeżeli tak proszę się zgłosić i działamy, tylko potrzebna Mi jest gwarancja. Popytałem i wychodzi na to, że dedyk będzie trzeba raczej wykupić, a więc kto posiada najrozsądniejsze ceny i dobry sprzęt? Nie będę ukrywał, że na początek będzie miała w tym przypadku duże znaczenie cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 Witam Poprzednia strona jest na 5,3 ta to dokładnie nie wiem, ale zapytam. Pytanie czy któryś z waszych hostingów da radę udźwignąć to? Jeżeli tak proszę się zgłosić i działamy, tylko potrzebna Mi jest gwarancja. Popytałem i wychodzi na to, że dedyk będzie trzeba raczej wykupić, a więc kto posiada najrozsądniejsze ceny i dobry sprzęt? Nie będę ukrywał, że na początek będzie miała w tym przypadku duże znaczenie cena Wszystko zależy ile potrzebujesz miejsca i jaki będzie przyrost danych. Skoro strona jest jeszcze w "powijakach" na pewno masz jakieś plany. Dalej idąc czy filmy wspomniane w pierwszym poście będą legalne? Jest to dość istotny element. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2015 (edytowany) U nas masz dwie wersje PHP do wyboru, osobno dla każdej domeny.Jaki masz miesięczny budżet na ten projekt? Edytowano Styczeń 21, 2015 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oziii1992 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2015 Nie mam określonego budzetu. Chodź na pierwsze 2 miesiące tak 100-150 na miesiąc (serwer). Później może do 300-400zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2015 Ta usługa będzie idealna dla Ciebie, środowisko jest przygotowywane pod konkretnego klienta: http://www.mzone.uk/pro-managed System jest backupowany, monitorowany i zarządzany przez naszych administratorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2015 Dhosting.pl ma fajne serwery. https://dhosting.pl/ Ostatnio testuję ich usługi i spisują się znakomicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapytanie 1 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 Przeniosłeś strony z sixwishlist.com do dhosting.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 Przeniosłeś strony z sixwishlist.com do dhosting.pl?Tak. Testuję wydajość kilkunastu serwerów. W porównaniu do vps. Mydevil.net również spisuje się świetnie i na pewno przeniosę do nich kilka serwisów. Każdy hosting ma też wady dhosting.pl potrafi zrywać połączenie ftp mydevil.net tego problemu nie ma jednak zauważyłem że strona dłózej się ładuje. Dziś w nocy testy na kilku vps więc jak chcesz relację to smialo pisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zapytanie 1 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2015 Pytam z ciekawości. A czemu się wycofałeś z sixwishlist.com? Coś nie grało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2015 Pytam z ciekawości. A czemu się wycofałeś z sixwishlist.com? Coś nie grało? To juz nie temat na publiczne forumowe wywody. Na forum jestes nie od dzis wiec wiesz jak sie ze mna skontaktować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2015 To chyba najlepsze miejsce na opinie o firmach hostingowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2015 To juz nie temat na publiczne forumowe wywody. Na forum jestes nie od dzis wiec wiesz jak sie ze mna skontaktować. Chętnie się przyłączę do jawnej dyskusji na temat dobrego hostingu i tudzież poszukiwań lub ewentualnych rezygnacji z usługi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekpzn1987 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Ja bym chciał kupić dobry hosting jednak ważne jest dla mnie aby można było jakoś przez tydzień sobie przetestować jak działa Znacie jakies firmy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Tak jak napisałem w Twoim temacie - oferujemy 7 dni darmowego testu, a przez 30 dni gwarantujemy zwrot opłaty za usługę w przypadku niezadowolenia klienta. Edytowano Luty 18, 2015 przez Bartosz Z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 U nas także nasz 7 dni darmowego testu, zgłoś się na pw do dam ci link do konta testowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2015 Nasze usługi możesz testować bezpłatnie przez 14 dni. Gdybyś był zainteresowany, zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach