jambos 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Witajcie! Jeżeli masz aplikacje na facebooku (nie chodzi o skrypt) tylko zalozona aplikacje na developers facebook założoną przed majem 2014 roku to skontaktuj sie ze mną.Jestem w stanie kupić dużo takich aplikacji od ciebie prosze o kontakt w wiadomosci lub gg 8614498 ew mail jamboskok@gmail.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 A po co Ci? Drugie pytanie, czy chodzi tylko o datę założenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jambos 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2015 tak chodzi tylko o date i by nie byla zablokowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prizmo 2 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2015 Czarny dzień dla viralek sprzed 1 maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ray 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2015 Czy oferta jest aktualna? Jedynie zastanawiam się, czy mogę w jakikolwiek sposób sprawdzić datę utworzenia aplikacji, gdyż jestem pewien, że przynajmniej dwie aplikacje założone są na samym początku 2014 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach