Arhu 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Sprzedam konto w digitalocean.com które w portfelu ma 170$. Mój projekt nie wypalił, musimy się rozliczyć, a nie chcemy żeby kasa się zmarnowała. W tym momencie jest ponad 170$ Cena do negocjacji. Jest też osobny kupon na 100$, który również sprzedam. Edytowano Marzec 15, 2015 przez Arhu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2015 Odświeżam. Cena do negocjacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2015 Odświeżam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2015 oddam bardzo tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2015 PROMOCJA NA PW! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2015 Lepiej oddaj to komuś kto chce się nauczyć linuxa niż masz zgarnać za to psie piniadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2015 Lepiej oddaj to komuś kto chce się nauczyć linuxa niż masz zgarnać za to psie piniadze. Nauczyć linuxa można się stawiając ubuntu na virtualboxie. Jak ktoś chce usługi 24/7 to wypada zapłacić. Promocja tylko dziś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2015 Odświeżam. 100$ w digitalocean.com to prawie 2lata ważności serwera w najsłabszej opcji! (512MB ram). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rr88pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) Jest też osobny kupon na 100$, który również sprzedam. Ale że kodów z githubowego student packa nie wolno sprzedawać to ty wiesz? Edytowano Marzec 21, 2015 przez rr88pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhu 4 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2015 Ale że kodów z githubowego student packa nie wolno sprzedawać to ty wiesz? A czy w którymkolwiek miejscu wspomniałem o nim? Nie jestem studentem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2015 A czy w którymkolwiek miejscu wspomniałem o nim? Nie jestem studentem. A były jakieś inne kupony o wartości $100? /pytanie podesłałem także supportowi DO/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach