BOSS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Witam! Poszukuję grafika, kodera do stworzenia silnika, który będzie wstanie spełnić moje wymagania/marzenia. Ogólnie potrzebuję: silnika strony internetowej + zaprojektowanie i wdrożenie całego projektu. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu - prywatna wiadomość. Po kontakcie, omówimy wszelkie szczegóły. Jeśli będę zainteresowany ofertą, dogadamy się już telefonicznie. Nie podaję tutaj żadnych informacji na temat projektu. Jedynie mogę podpowiedzieć: coś na celu gier. W wiadomość proszę o: - Portfolio - Doświadczenie - Kontakt telefoniczny Serdecznie zapraszamy do współpracy PS. Oczywiście praca będzie odpłata / umowa o dzieło. Być może będę potrzebował kogoś, kto będzie panował nad całym serwisem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Daj wiecej info na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOSS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Wysłałem. Dodam jeszcze, że potrzebuję: skrypt + grafika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Poproszę o więcej informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOSS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Wysłane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOSS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Zlecenie zostało podjęte przez pewną osobą. Na chwilę obecną, temat można zamknąć, aby uniknąć niepotrzebnych głupot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach