Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2006 Szukam serwera gdzie umieszcze swoja strone w php, nie musi być darmowy, ale ceny przystępne mile widziane, wymagania w pakiecie obsługa minimum php4 bazy danych msql podpiecie własnej domeny zdolnosc wykonywania crona I najważniejsze bo z tym moze być problem, SERWER NIE MOŻE BYĆ NA UNIXIE ! swego czasy były takie serwery, a teraz większość serwerów przechodzi na unix, czy jest jakis spec orientujacy sie gdzie taki serwer mozna zakupić ? jezeli tak to poroszę o linki, lub przynajmniej jednego linka. pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2006 W czym Ci przeszkadza Uniks/Linuks? ( ciekawość rzecz ludzka ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2006 mam serwis zbudowany w php (dosyć dawno) z funkcją wykonywania crona i niestety był zrobiony nie po unix, teraz gdzie jest obecnie zainstalowany admini serwera przeniesi się na unix i serwis błedy wykazuje, wiem rozwiazanie to przebudowa calego serwisu w php, tak aby działał pod unix, ale praca jest mozolna, no i kosztowna ( a jak chyba kazdy nie mam zbędnej gotówki) wiec łatwiej bedzie przenieść się na serwer nie na unix, ogłaszam sie na wielu forach i nikt nie słyszał o takich serwerach,albo ludzie nie znają tak serwerów, popostu wiedza ze działa, a nie wiedza na jakim systemie, wiec takie moje utrapienie, szukam, szukam, pytam, i już nadzieję tracę... W czym Ci przeszkadza Uniks/Linuks? ( ciekawość rzecz ludzka ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2006 Weź jakiegoś VPSa na eurovps czy flexservers.com. Ale jak na mój gust strasznie marudzisz. Jakie to wielkie błędy są na uniksie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2006 Weź jakiegoś VPSa na eurovps czy flexservers.com. Ale jak na mój gust strasznie marudzisz. Jakie to wielkie błędy są na uniksie? Nie na unixie, tylko na moim skrypcie, a coś Polskiego ? są jakies Polskie serwery ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2006 Rany, o to pytałem. Nie wierzę, że to jakieś rzeczy niemożliwe do szybkiego naprawienia. Przymiotniki piszemy z małej litery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2006 Pewnie register_globals() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach