Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Ktoś się orientuje ile trzeba mieć postów na blogu żeby otrzymać pozytywną odpowiedź od adsense? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Odpowiedzi z Adsense uzyskujesz nie z ilości postów a z ilości $$$ które zarabiasz. Małych i średnich z reguły olewają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Jeżeli zablokowali mi konto to jeżeli założę jeszcze jedno z innego adresu e-mail ale na te same dane to zablokują mi je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Jeżeli użyjesz dokładnie tych samych danych i zmienisz sam adres e-mail to prawie pewne, że zablokują Ci to nowe konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Znajomy bez problemu został zaakceptowany z jednym postem. Ja mam 11 i dostaję odpowiedź, że muszę więcej ich wstawić żeby bot od indeksowania mógł zbadać tematykę strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k.kozak 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Pamiętaj też, że nie chodzi też o samą ilość wpisów, ale też o to jak obszerne są to wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Minimum mam 500 słów w poście, ale większość ma grubo ponad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 A nie jest tak, że wszystkim odpowiadają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Tak, dlatego napisałem "pozytywną". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cudarchitektury 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2015 wydaje mi się, że w adsensie nie chodzi tylko o ilość treści, tylko to co ma do zaoferowania użytkownikom. treści możesz mieć dużo, ale jeśli nie będzie dobra (może z jakichś mieszarek) to nie przyjmą strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach