oferdek33 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Witam. Dostałem od kolegi dostęp do VPS. Chciałbym na nim postawić Music Bota który bedzie siedział u mnie na kanale. Posiadam system Debian 70 x64. Oto nastepujące kroki jakie robiłem przy instalacji bota : apt-get update apt-get upgrade apt-get install pulseaudio pavucontrol zenity audacious apt-get install tightvncserver tightvncserver :1 tightvncserver -kill :1 apt-get install xorg lxde-core apt-get install nano nano ~/.vnc/xstartup (edytowałem ten plik, dożucając ostatnią linijkę :lxterminal & /usr/bin/lxsession -s LXDE &) tightvncserver :1 Teraz zalogowałem sie na zdalny pulpit przez program TightVNC otworzylłem terminal zrobiłem : Jestem w lokalizacji root/Desktop wget (Pobrałem aktualnego clienta z oficjalnej strony TeamSpeak) Zmieniłem nazwe pliku na TS3.run i nadalem prawa chmod -x Zainstalowałem bez wiekszego problemu na pulpicie weszedłem do zainstalowanego folderu zmieniłem nazwe pliku którym wlacza się serwer na ts3.sh i z konsoli go uruchamiam (./ts3.sh) i wyskakuje mi bład który zamieszczam w załaczniku. I takie pytanie czym spowodowane jest ten bład i jak go moge naprawić. Plik ts3.sh ma odpowienie prawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ADRIAN13 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Też miałem taki problem. Chyba zresetowałem wtedy VPS i zaczęło działać. Mam wolnego VPS, zainstaluje vnc tak jak napisałeś i dam info co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oferdek33 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Problem rozwiązany. Instalowałem najnowszą dostępną wersje clienta TS, trzeba było zainstalować starszą wersje 3.0.13.1 i wszystko działa jak powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Przydałoby się rozwiązać ten problem aby działała wyższa wersja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Nie wiem o czym mówicie, mam 3.0.16 i wszystko śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oferdek33 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 A jaki masz system ? Debian 7 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Nie pakuję się w takie starocie, testing z dzisiaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Nie wiem o czym mówicie, mam 3.0.16 i wszystko śmiga. Wytłumacz jak możesz ten błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Łatwiej zainstalować ts3music bot i zarządzać z panelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Darmowy jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oferdek33 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Mogł byś podać jakieś namiary na tego bota ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chewi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Ts3musicbot.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Darmowy jest? Darmowy nie jest jednak licencja to śmieszne pieniądze. Ze znajomym prowadzimy sprzedaż tego bota (podajesz IP i ID kanału a ty otrzymujesz dane do logowania). Edytowano Styczeń 16, 2015 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Darmowy nie jest jednak licencja to śmieszne pieniądze. Ze znajomym prowadzimy sprzedaż tego bota (podajesz IP i ID kanału a ty otrzymujesz dane do logowania). 10 zł miesięcznie? Mam dedyka za 12,50 zł na miesiąc. Chyba podziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2015 Kilka okazyjnie sprzedanych kebabów to nie jest wyznacznik wartości usług IT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2015 (edytowany) Kilka okazyjnie sprzedanych kebabów to nie jest wyznacznik wartości usług IT. Za to odpalanie śmiesznego bota, który pożera ułamek zasobów dedyka za całą jego cenę to dobry wyznacznik bycia robionym w ch... Ciekawe czy jakbyś za hosting WWW płacił 220 zł / miesiąc to też byś mówił, że wszystko jest OK. Edytowano Styczeń 18, 2015 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2015 Macie prawo do sprzedaży tego bota? To Wasz bot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach