DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Witam, Czy orientuję się ktoś ile trwa "aktywacja" serwera dedykowanego w tej firmie? i jaka jest jakość tych serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 A pytałeś bok o czas aktywacji? Myślę, że tam najszybciej dostaniesz odpowiedź. Czasy dostarczenia pewnie mogą się trochę wahać w zależności od dostępności sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Może cie zainteresuje mam do sprzedania serwer dedykowany Strat z 16 gb ramu opłacony na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Zależy pod jakie zastosowanie serwer dedykowany potrzebujesz, i czy radzisz sobie sam z konfiguracją dedyka ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaNick 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2015 Zamówiłem w tej firmie serwer dedykowany Mini. Na pytanie kiedy serwer zostanie aktywowany otrzymałem odpowiedź, że minimalny czas aktywacji to 72 godziny ale być może jest to uzależnione od typu/dostępności danego serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seomajster 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 Na mini czekałem 5-7 dni kalendarzowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 12 sty (3 dni temu) Właśnie mija 72h czyli tak jak @up 5-7 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DaFFX 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2015 @Ref Dla wszystkich oczekujących: Mieliśmy małe opóźnienie z dostawą ramów Sądzę że w przyszłym tygodnia na pewno usługa zostanie aktywowana Średnio czas aktywacji to 72godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach