janys1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Witam, Przepraszam z góry jeżeli wybrałem zła kategorie. Mam domenę na home.pl, a hosting na nazwa.pl. Domenę z home.pl przypisałem do nazwa.pl, zmieniłem dns na home.pl (domena). I teraz mam problem, ponieważ e-mail nie działa tzn. nie mogę się zalogować. Czy ktoś miał podobny problem proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Podaj nazwę domeny to sprawdzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janys1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 ranczobiskupiec.pl na tej domenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 ranczobiskupiec.pl na tej domenie. Domena obecnie wskazuje na hosting w nazwie. Dokładnie na adres IP 85.128.169.230. Teraz pytanie czy konto jest utworzone i czy podawałeś tylko DNS czy konfigurowałeś wszystko krok po kroku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janys1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 Podawałem tylko na home.pl tam gdzie domena DNS ns1.nazwa.pl ns2.nazwa.pl ns3.nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach