adifpll 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 Witam serdecznie otóż poszukuję serwera dedykowanego do 220 zł msc pod serwery gier także opóźnienie ma tutaj znaczenie + ochronę anty-ddos, z wymagań dodatkowych fajnie byłoby gdyby takowy serwer posiadał +-8gb ramu oraz wysoko ghz procesor jeżeli ktoś posiada serwer w ovh lokalizacja francja czy też hetzner podać ip abym mógł sprawdzić ping? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 Ja mam serwer w online.net, nie wiem jak z DDoS, ale ogólnie serwer się sprawuje ok i nie mam jakichś problemów z łączem. Panel jest też przyjemny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 Jaka gra? Do Hetznera jest niecałe 35ms z Warszawy, a do OVH to zależy: od niecałych 35 w SBG do 45 a i czasem więcej w GRA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Gry bazujące na silniku hlds czy też source czyli counter strike a śląskdatacenter? nadal jest kiszką czy już oferują coś normalnego? Edytowano Styczeń 11, 2015 przez adifpll (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 jak znasz nie na administracji to zobacz SDC, wydaje mi się że dobra cena na taki sprzęt, pomoc też w miare, mocno nie korzystałem jeszcze to do końca nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 Niestety parametry SDC nie są zbyt ciekawe jak za te pieniądze zostały OVH hetzner.de online.net soyoustart.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 SYS to OVH, ta sama firma, te same serwerownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 Coś więcej na temat SDC? jeżeli jest atak ddos wywalają użytkownika jak ma to miejsce w przypadku ovh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 OVH generalnie nie wywala użytkowników przy DDoS-ie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 (edytowany) Dobra zostało SDC oraz Hetzner.de teraz tylko które :/ edit został wybrany SDC pakiet SOS 2 Pozdrawiam Edytowano Styczeń 11, 2015 przez adifpll (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 Szybko sie zdecydowałeś, nie wiem jeszcze dokładnie jak jest w SDC z DDoS pewnie sie dowiem niedługo , skrobnij proszę tu via PW jak tam twoje odczucia z maszyn i pomocą w SDC , chce pozbierać sobie informacje, bo twoje usługi serwerowe generują pewnie częstsze ataki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2015 Mogłeś spróbować z MintsHost ; ) Pod serwery gier się nadaje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adifpll 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) Edit wybraliśmy slaskdatacenter.com jak na razie wszystko chodzi idealnie Pozdrawiam! Test prędkości łącza Testing download speed........................................ Download: 492.44 Mbits/s Testing upload speed.................................................. Upload: 226.12 Mbits/s Edytowano Styczeń 12, 2015 przez adifpll (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach