cudarchitektury 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 Witam, chciałbym poznać wasze opinie i sugestie o mojej stronie - http://cudaarchitektury.pl. Zdecydowałem się na publikowanie informacji, zdjęć, ciekawostek o budowlach świata. Co myślicie o stronce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 Całkiem ładnie się prezentuje, jednak ja bym popracował jeszcze nad spolszczeniem do końca layoutu bo dosyć dziwnie taka mieszanka wygląda. 7/10 jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cudarchitektury 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 właśnie pracuje nad zmianą angielskich nazw na polskie. niestety nie mogę w layoutcie odnaleźć wszystkich treści. muszę jeszcze poszperać trochę na forum wordpressa i to jak najszybciej poprawić. dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 Mogę pomóc, z WP za pan brat Jeśli chcesz, odezwij się na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 (edytowany) Ja mam mnóstwo różnych dodatków modyfikujących strony w tym Firefoksie, więc to może być moja wina, ale strona się kompletnie rozjeżdża [1,8MB]. Edytowano Styczeń 9, 2015 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cudarchitektury 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 sprawdzałem stronę na różnych przeglądarkach i różnych urządzeniach i wszystko było dobrze wyświetlana, wydaje mi się że to jakieś dodatki od przeglądarki burzą prawidłowe wczytywanie strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 Ja mam mnóstwo różnych dodatków modyfikujących strony w tym Firefoksie, więc to może być moja wina, ale strona się kompletnie rozjeżdża [1,8MB]. Mi działa na FF bez zarzutu. @topic Sugerowałbym migrację z hostingu w home.pl, póki blogasek mały to pół biedy, gorzej jak Ci się to rozrośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2015 (edytowany) Ja mam mnóstwo różnych dodatków modyfikujących strony w tym Firefoksie, więc to może być moja wina, ale strona się kompletnie rozjeżdża [1,8MB]. U mnie to samo. Dało się max-height, ale zapomniało się o szerokości, która leci na sztywno. float: left; max-height: 195px; width: 375px; Edytowano Styczeń 9, 2015 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2015 Ja mam mnóstwo różnych dodatków modyfikujących strony w tym Firefoksie, więc to może być moja wina, ale strona się kompletnie rozjeżdża [1,8MB]. U mnie to samo. Dało się max-height, ale zapomniało się o szerokości, która leci na sztywno. Albo macie wyłączony JS, albo się Wam jakiś plik nie dociągnął, bo z wyłączonym JS właśnie tak wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2015 Albo macie wyłączony JS, albo się Wam jakiś plik nie dociągnął, bo z wyłączonym JS właśnie tak wygląda. Nie macie i obrazek ma ustawioną szerokość na sztywno, owszem obrazki dobrze wyglądają jak się powiększy stronę i są tylko 2 kolumny, jednak przy pomniejszeniu strony obrazek przez to że ma na sztywno ustawioną szerokość wyjeżdża, bo się nie dopasowuje do wielkości strony. W szablonach RWD nie nadaje się stałych dla obrazków tylko stosuje procentową wielkość lub ustala maksymalną wielkość, wszystko zależy od danego szablonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2015 To tak, ale mnie nie o to chodziło. Ja mówię o tej pustej przestrzeni bez JS: http://scr.hu/3udl/fcpt4. A inna sprawa, że podejrzewam, że OP tego stylu nawet nie dotykał: pobrał, zainstalował, ew. zmienił kolorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2015 To tak, ale mnie nie o to chodziło. A to się dogadaliśmy Tej białej przestrzeni nie mam u siebie i przez to nie zwróciłem uwagi na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2015 A to się dogadaliśmy Tej białej przestrzeni nie mam u siebie i przez to nie zwróciłem uwagi na to. Jak głuchy z niemową. Ktoś wrzucił screena i myślałem, że o tę białą przestrzeń chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DDMarta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Bardzo ciekawa stronka! Graficznie brakuje mi w niej tylko jakiegoś "pazura", np. akcentu kolorystycznego przewijającego się w różnych miejscach. Ale co do samej koncepcji - super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cudarchitektury 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2015 co do tego ,,pazurka'' - czegoś co będzie jeszcze wyróżniało stronę, pracuję z grafikiem. mam nadzieję, że wymyśli coś ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach