KarolSosna 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) Dzień dobry! Próbuje uruchomić Kali'ego z liveCD, ale niestety przy uruchamianiu komputer się zacina i wyświetla takie coś: Screen 1, Screen 2Mój komputer to Amilo L7320GW, dodam, że backtrack uruchamia się bez żadnego problemu. Może ktoś wie jak to naprawić?Pozdrawiam! System 32 bit, Kali 1.0.9a Edytowano Styczeń 7, 2015 przez KarolSosna (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2015 Nie korzystałem nigdy z KaliLinux, ale spróbuj do linii startowej w bootloaderze dopisać nomodeset Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolSosna 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2015 Jak uruchomić, tą linie startową? W backtracku włączała sie podczas uruchamiania systemu tutaj nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolSosna 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Mam to dopisać tutaj? Screen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolSosna 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Próbowałem dopisywać również: xforcevesa noapic noapci nosplash irqpoll Bezskutecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach