Chw.Tomasz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) Cześć! Korzystam z przeglądarki google chrome (wersja 64-bitowa) i niestety mam problem od dłuższego czasu, nie działają mi niektóre witryny, między innymi takie jak github czy brackets.io, alpha.wallhaven.cc na innych przeglądarkach występuje ten sam problem. Może wie ktoś, co może być nie tak? Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Chw.Tomasz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 Antywirus nie blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chw.Tomasz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 Antywirus nie blokuje? Niedawno formatowałem komputer, a z antywirusów nie korzystam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chw.Tomasz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 Co to znaczy, że nie działają? Jakiś błąd wyskakuje? Timeout? Biała strona? Jakieś błędy na stronie? Masz rację, niejasno się wyraziłem. Timed out. Kod błędu: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 z antywirusów nie korzystam. Proponuję zacząć korzystać, nawet jeżeli w typ wypadku ich brak nie jest przyczyną problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chw.Tomasz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) Proponuję zacząć korzystać, nawet jeżeli w typ wypadku ich brak nie jest przyczyną problemu Nie korzystałem z żadnego od ponad półtora roku, a w moim wypadku będzie to niepotrzebne zjadanie zasobów. Rozwiązanie Pobawiłem się przez kilka minut ustawieniami routera, między innymi zmieniłem maskę podsieci na 255.255.255.0, zmieniłem adres MAC routera i zrestartowałem - zaczęło działać. Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Chw.Tomasz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach