giddy 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Kiedyś pamiętam, była strona która pokazywała ile razy w miesiącu ludzie wpisywali daną frazę w google.Niestety nie potrafię jej znaleźć, znalazłem jedynie itrend. z google. Ale to pokazuje jakieś mało zrozumiałe wyniki. Istnieje jeszcze ta strona? I ktoś może wie o jaką mi chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2015 W google AdWords przy tworzeniu kampanii reklamowej masz propozycje słów kluczowych. Wpisujesz adres jakiejś strony i pokazuje Ci ile jest wyszukań na daną frazę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LukaszBazz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 tutaj masz w bardzo fajny i przyjemny sposób wytłumaczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empressia 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 Google Adwords https://adwords.google.com/ko/KeywordPlanner/Home?__c=2563235301&__u=2040428421&authuser=0&__o=cues#start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andynet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 Adwords zepsuło to narzędzie. Działa bo działa. Ciekawym połaczeniem jest i analiza słów kluczowych własnych ale i na jakie wypływa konkurencja. Moja rada nie celuj w te o największej liczbie zapytań. Używam od miesiąca polskiego semstorm i jestem zadowolony. Dodatkowo badanie linków na majestic + webmastertool powinno wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empressia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2015 zgadza się, my również stawiamy na frazy mniej popularne, za to generujące ruch na stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EACTIVE wiemy jak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2015 Niedawno odbywały się kursy podstawowe i zaawansowane z Google AdWrods w ramach Akademii Google Partners. Filmiki z nich są dostępne na YT, np. tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=_vaMkE8a9lk. Może warto je przeglądnąć? Tam jest wszystko wytłumaczone w bardzo przystępny sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barylacez 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2015 Celowanie w duże frazy się opłaca, bo kiedy jest się na pierwszej stronie, to na łatwiejsze frazy jest się z reguły w top 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EACTIVE wiemy jak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2015 Jeśli chodzi o frazy do pozycjonowania, to owszem trudne frazy wśród całej puli muszą się znaleźć, ale oprócz nich muszą też być frazy średnie i łatwe. Dopiero odpowiednio dobrane, wyczerpujące frazy przyniosą oczekiwane efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thomas1969 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2015 tutaj masz w bardzo fajny i przyjemny sposób wytłumaczone taa tylko troche ciężko się skupić... :v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mnichu 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2015 taa tylko troche ciężko się skupić... :v Dobry specjalista na takie rzeczy nie zwraca uwagi, tylko chłonie wiedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach