Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Witam, gdzie znajdę darmowy hosting, który oferuję cos a la backupftp.pl? Byłem bardzo zadowolony z tego serwera i mnie wystarczał w zupełności. Potem napisałem meila o wyłączenie usługi żeby się zasoby nie marnowały. Teraz znów chcę do tego wrócić, ale nie mam pojęcia czy to jeszcze istnieje. W mintshost nic takiego nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Potrzebujesz darmowego hostingu bo? Ceny są tak małe że utrzymanie usługi 1GB rocznie to zaledwie 6zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Gdzie znajdę taki hosting w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Polecam haphost.com - na ten moment rejestracja darmowych VPS jest wyłączona, ale darmowe serwery WWW są nadal dostępne. Lokalizacja niemcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Gdzie znajdę taki hosting w Polsce? Co rozumiesz w Polsce? Wsparcie techniczne ma być po Polsku? Panel ma być po Polski? Lokalizacja w Polsce? Czy może dobry ping z Polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giddy 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Pewnie chodzi mu ogólnie o Polskie strony.Ja polecę Ci usługi: SiXwishlist Korzystam około miesiąc już, i jak na razie bezkonkurencyjni A ceny tak małe, że aż głupio szukać darmowych serwisów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Chodzi mi o lokalizację i ping. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) Chodzi mi o lokalizację i ping. Ping z Polski: Gdańsk 38.27 ms Poznań 31.23 ms Stosunkowo tania i niepozornie wyglądająca usługa tyle że lokalizacja Francja: http://sixwishlist.com/hosting/ Przy usłudze: http://sixwishlist.com/business-hosting/ sześć lokalizacji do wyboru lecz żadna niestety nie w Polsce: Francja , Niemcy , Holandia , UK , USA i Kanada. Edytowano Styczeń 2, 2015 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 Hej,Za 18,75 PLN (pierwszy rok) masz u nas pakiet z 1 GB przestrzeni, 50 GB transferem i możliwością podpięcia do 10 domen.Przykładowe czasy odpowiedzi do jednego z naszych serwerów:Orange (TPNET) - 10,8 msTK Telekom - 14 msNetia - 6,6 msATMAN - 4,4 msMyślę, że warto zapłacić niecałe 2 złote miesięcznie i mieć spokój jeśli chodzi o pocztę i usługi WWW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 On chciał darmowy, wy mu proponujecie płatne konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 Sprawdź Hostinger.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Winkiel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 Zdecydowałem się na SiXwishlist, dzięki wszystkim za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach