R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2015 (edytowany) Witam dokładnie tak jak w temacie mam do odstąpienia serwer ze starej oferty KIMSUFI, sprzedaje ponieważ wymieniłem sobie serwer na szybszy INFORMACJE: CPU Prędkość buforowania dysku twardego ps nie pamiętam specyfikacji Edytowano Styczeń 1, 2015 przez R@fi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2015 witam jaka była specyfikacja oferty serwera który chcesz sprzedać? PW poszło pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Mi również podeślij informacje na PW : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 (edytowany) I ja również jestem zainteresowany. To jest to stare KS-1? Jaka cena odnowienia? Edytowano Styczeń 2, 2015 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 176.97 na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ved 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2015 Ile to miało ramu 2 czy 4gb? Dysk 500gb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 Jeśli to jest ten sam który ja mam to pewnie 2GB RAM, 1TB dysk, 2x 1.8GHz + 2 wirtualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 Te stare miały różne dyski. Ja mam 500GB, a niektórzy wylosowali nawet 2TB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Sprzedany można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Informuję wszystkich zainteresowanych tematem , że ja już wiem jakie są parametry tego serwera screen z PA Warto również wspomnieć o wzorcowej wręcz transakcji pomiędzy mną , a kolegą R@fi . W dzisiejszym zakichanym świecie to raczej rzadkość , niczym kwiat paproci - dlatego z czystym sumieniem wystawiam mu komentarz pozytywny: Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Pełen profesjonalizm, Wzorowa transakcja. Allegrowicz godny polecenia, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 A jak wyglądała sprawa transferu serwera między kontami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 zmiana właściciela usługi , oraz kontaktów ze starego nic handle na nowy + skan z prawa jazdy - wsio e-mailem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Przepraszam za off i wcięcie, ale jeśli ktoś miałby jeszcze takiego kebaba na wydanie to proszę o pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Ja również jestem zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach