norm 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2015 Witam! Czy może mi ktoś polecić jakieś programy typu WYSIWYG do tworzenia stron ? Chodzi mi o coś bardzo podobengo do web buildera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2015 (edytowany) Mogę polecić program Microsoft SharePoint Designer 2007 (który o dziwo jest DARMOWY!), jest następcą programu Microsoft FrontPage - http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=21581 Nie polecam ściągać wersji 2010, gdyż tam już trzeba to z czymś łączyć, co jest płatne. Edytowano Styczeń 1, 2015 przez Desavil (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2015 Artisteer wygląda całkiem przyzwoicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinek123 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 Tak na marginesie zainteresuj się programem Sublime text - wymiata jeśli chodzi o tworzenie stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norm 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2015 Znalazłem taki porgam jak websitex5. Zainteresował mnie w dwóch wersjach tj. Home i Compact. Czy zna ktoś ten program? Różnica między tymi dwoma wersjami jest taka iż wersja Compact generuje kod HTML. Moje pytanie jest takie czy nie da się już w takim razie odczytać kodu HTML strony zrobionej wersją HOME. Czy nie da się takiej strony modfikować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2015 @up Jak widzę takie posty z użyciem wyróżnionej czcionki Comic Sans, to zapala mi się czerwona lampka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norm 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2015 Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chw.Tomasz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) Dlaczego? Nie ma chyba gorszej czcionki. Wystarczy pogrubienie, np.: pogrubienie. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez Chw.Tomasz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norm 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2015 Dobra będe stosował normalne pogrubienie ale wróćmy do tematu. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś na temat tego programu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Dobra będe stosował normalne pogrubienie ale wróćmy do tematu. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi coś na temat tego programu? Ma darmowy trial: http://www.websitex5.com/en/free-website-builder.html. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach