Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2014 Chciał bym jakąś firmę, która będzie płacić za wyświetlenia reklam tylko uczciwą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 A która jest nieuczciwa jeśli wolno spytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 Spotkałem się z opiniami w sieci, że niektóre potrafią zwlekać długo z wypłatą. Prosiłem o informacje firm, które płacą za wyświetlanie reklam a nie spam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 Słyszałem, że dobre jest https://www.seopilot.pl/webmaster.html a sam korzystam z AdKontekstu - nie spełniam jeszcze progu pod seopilot. Może AdSense? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 Jeszcze jest coś takiego jak Google Adsense. Podobno dobrze płacą i na pewno są uczciwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
racuch 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Jeszcze jest coś takiego jak Google Adsense. Podobno dobrze płacą i na pewno są uczciwi. Potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach