ociec 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2006 Mam problema!!Mam płyte główna GIGABYTA GA-8N SLI PRO i procesor intela D820<dwa rdzenie po 2.8;2x1Mb CACHE>!!I tu sie komplikuje!Wyczytalem dzisiaj ze ta plyta obsluguje dwurdzeniowe procki ale na tym modelu tzn.820 nie widzi drugiego rdzenia Teraz sie zastanawiam czy sprzedac ten procek a kupic nowy np.D920 lub D830/930 czy może wystarczy przegrać BIOSA??Sciagnąlem z tajwanu L6 a na kompie mam L3 Jak myślicie??Pomóżcie bo już sam nie wiem co mam robić!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Maj 29, 2006 I tu sie kąplikuje! a moze wpierw kupimy slownik :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ociec 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2006 hahaha ty sie smiej a ja tu mam klina jak diabli!!dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2006 1) Chyba Ci sie forum pomylilo? 2) Nie siedze za bardzo w sprzecie, ale z tego co pamietam to nForce ma (mial) problemy z Pentium D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach