krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2014 Witam, Panowie. Miałem już ostatnim razem napisać odnośnie tego problemu. Otóż mam 2 monitory (takie same) podłączone razem do pracy. Jeden ma 6miesięcy drugi 9. Oba podłączone są kablem hdmi do komputera (na końcu jest przejścówka). Gdy oba monitory przywrócę do ustawień fabrycznych to ten starszy ma zieloną matrycę (za dużo barwy zielonej)... dopiero jak go wyreguluję odcieniami kolorów (w ustawieniach monitora) to wygląda odpowiednio jak ten pierwszy monitor. Finalnie po ustawieniach obraz na obu jest praktycznie taki sam. Czy to jest jakiś problem z monitorem ? Dodam że już był 2 razy w serwisie (a ma 9miesięcy) i wymieniali w obu przypadkach "moduł LCD" (przyczyną problemu było migotanie matrycy tak jakby odżwieżanie było ustawione za niskie). Miał może ktoś już podobny problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2014 Ja się pitoliłem z kolorami monitora do czasu, aż pstryknąłem w to: http://imgur.com/wnsmZs1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2014 zamotała mi grafikę ta opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach