kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2014 http://go.zasms.pl/stolarz-szuflada.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Co to ma w ogóle wspólnego z programowaniem? Z każdą pierdołą będziesz temat zakładał? Zlluzuj gościu trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Mózg se wylicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Przecież stolarz sam umie sobie obliczyć Wymiary dla stolarza: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 za gotową szufladę skasuje więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 za gotową szufladę skasuje więcej Nie łapię - możesz wyjaśnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Czego nie łapiesz? Zaoszczędzisz 5 zł i zmarnujesz x godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 satysfakcja - bezcenne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Miłosz napisz stronę, która wyliczy ile zł zaoszczędzisz a ile godzin zmarnujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Nie mam tyle wolnego czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 Wiecie jak to jest, przerwa świąteczna, gimba ma sporo czasu. Jedni zakładają metiny i krzaki a inni bawią się w niepotrzebne pierdoły, które nikomu nic nie dadzą. A na forach spam, bo nie ma gdzie reklamować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2014 I nie wiem czy wiesz ale nigdy nie bierze się materiałów na styk, więc Twoja strona jest do niepotrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2014 (edytowany) okleiny od poczatku dodałem pół metra, ale zastanawiam się czy nie lepiej procentowo odjąłem od pilśniówki 0.2cm bo czasem stolarz niedokładnie dotnie wcięcie i by spódł wystawał coś jeszcze? Edytowano Grudzień 26, 2014 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2014 Mimo to, dalej jest to niepotrzebne - jeżeli stolarz robi meble na zamówienie to przyjeżdża i mierzy, nie używając przy tym żadnych internetowych kalkulatorów tylko swojej wiedzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Zawsze się bierze więcej materiałów o minimum 10% więcej... W dodatku doświadczony stolarz nie używa takich stron, tym bardziej w pracowni bo tam nie ma komputera. Ojciec jest stolarzem i większość rzeczy prostych wylicza w głowie a jak coś większego to kartka, ołówek i robi plan + obliczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Dodaj na samej górze strony jeszcze taki kod: <?php exit("To nie jest nikomu potrzebne!"); ?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2014 z tego co pamiętam, większość stron pisałem, bo mi były potrzebnea czy ktoś potrzebuje, to już mniej istotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2014 To po cholerę to reklamujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2014 nie przypominam sobie bym na tym forum coś reklamowałco najwyżej poinformował o istnieniu czegoś co mi się przydałoi być może komuś jeszcze może się przydać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 z tego co pamiętam, większość stron pisałem, bo mi były potrzebne a czy ktoś potrzebuje, to już mniej istotne Stolarz-programista? Chcesz zrobić szufladę to bierzesz kawałek kartki i liczysz, a nie bierzesz się za pisanie programu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 nie przypominam sobie bym na tym forum coś reklamował co najwyżej poinformował o istnieniu czegoś co mi się przydało i być może komuś jeszcze może się przydać A to nie działa tak reklama? Informują że coś jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 nie przypominam sobie bym na tym forum coś reklamował To jest reklama, a poza tym, pamiętam parę Twoich tematów z różnymi potworkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2014 Zamykam bo temat jest wyjątkowo żenujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach