101010 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Witam serdecznie! Piszę do Was z prośbą o napisanie skryptu, który edytowałby dane w bazie mysql na zasadzie formularza. Kolumny, które mam w tabeli o nazwie "mecze": - title - logo - status - points_plus - done_matches - points2_plus - points2_minus - diff - league_id. Chciałbym także, aby to edycji były wyświetlane rekordy, których league_id wynosi 6. Z góry dziękuję za pomoc! Życzę Wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Czy oprócz "z DZIĘKUJĘ" oferujesz coś jeszcze w zamian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) http://pastebin.com/HTeWeg3L Edytowano Grudzień 23, 2014 przez MicroVPS.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2014 Są święta to i mamy Mikołajów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
101010 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2014 Witam. Dziękuję za tak szybką odpowiedź @MikroVPS, jednak w Twoim skrypcie wyrzuca mi błąd: Fatal error: Call to a member function Records() on a non-object in /homepages/32/d351945479/htdocs/tabela.php on line 71 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2014 Ja podałem Ci skrypt, należy go jeszcze zastosować. Wywołaj klasę i będzie działać. $obiekt = new Tools; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach