sticky123 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Witam, chciałbym się zapytać co sądzicie o ogólnym wizerunku forum - http://erotalk.pl. Jest to forum dot. życia seksualnego Polaków. Nie posiada materiałów +18 dostępnych dla normalnego gościa, więc śmiało możecie wchodzić. . Edytowano Grudzień 23, 2014 przez sticky123 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Wygląda OK, może trochę za bardzo jak sklep z bielizną. Ale, jak zawsze, zbyt wiele działów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sticky123 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Tak, zwróciłem na to uwagę. Aczkolwiek temat jest tak rozległy, że wymaga takiej ilości działów. Stawiamy niebawem na potężny marketing, dlatego też liczymy na spore zainteresowanie. A temat jest tak zróżnicowany, że wymaga oddzielnego forum na każdy rodzaj rozmowy. . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monaviepolska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 mi sie podoba bardzo header. Jeszcze sie z takim nie spotkałem, i te majteczki w logu takie "śmiechowe" są design przyciąga Czyli spełnia swoja rolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sticky123 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2014 Dziękuję za opinie! Wesołych świąt! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrowka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2014 Logo faktycznie interesujące. Styl przejrzysty, miły dla oka. Może miejscami można by go trochę urozmaicić bo jest trochę pusty. Życzę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2015 Hmm, forum o intymności, a ja tam wchodze i widzę nicki typu Rychu, Paweł, Alkoholik Taki mały offtop Wygląd ok. Skórki do IPB od Toma Christiana zawsze spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marsjan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Wizerunek elegancki Tematyka słaba kto normalny będzie pisał że np lubi lizać dupy po sraniu dziewczynom. Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Marsjan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DDMarta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Chyba coś nie działa? U mnie się stronka nie wyświetla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Forum jak widać jest usunięte brakuje plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Kolejny nulled? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sticky123 3 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2015 Projekt został przeniesiony na czerwiec, dlatego wyłączylem web-hosting. ^^. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach