Gość Kamillo Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2014 Witam, Szukam strony WWW, na której można znaleźć darmowe zdjęcia, do których nie trzeba podawać autora, ani linku. Jeśli sami korzystacie z takich stron podzielcie się. Inne strony mnie nie interesują, google odwiedziłem. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) No, tak, Google pozwala wyszukiwać obrazki na wolnych licencjach. Poza tym są jeszcze Unsplash, Little Visuals, Death to Stock Photo ale chyba tylko na maila, picjumbo, Gratisphotography, IM Free, a do tego zbiory na Wikipedii Commons i Public Domain oraz Commons na Flickrze i ich globalna wyszukiwarka, jak odpowiednio wyklikasz opcje. Edytowano Grudzień 21, 2014 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2014 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Osobiście często korzystam z Pixabay. Mają materiały naprawdę wysokiej jakości, większość (o ile nie wszystkie) na licencji CC 0/Public Domain. Aby pobierać obrazy w wysokich rozdzielczościach należy się zarejestrować, ale sama rejestracja nie wyzwala żadnych konsekwencji w szerszej perspektywie. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez geekboy68k (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warsztacik14 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2014 o dzięki, szukałem takich stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek1991 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Też polecam Pixabay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2014 Znalazłem jeszcze morguefile.com | License Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2014 Sam korzystałem przede wszystkim z sxc hu. Jeżeli tam czegoś fajnego nie znajdowałem to kierowałem się na płatną fotolię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach