Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) Hej, na sprzedanie mam 3 switche DES-1016D - sprawne, cena to 100 PLN + wysyłka kurierem Mam tez jeden mniejszy, nie mam do niego zasilacza i nie znam stanu więc dorzucam gratis przy zakupie tych powyzej. Leżą i sie kurzą: - Płyta główna HP 929 REV 0E S26 - stan nieznany, cena to koszt wysyłki - kostka ramu 2 GB - sta nieznany cena to 10 zl z wysyłką pocztą. - urządzenia wielofunkcyjne F370 i F380 - jednego stan nieznany, drugi po felernym napełnianiu kardziża przestał drukować - cena to za kuriera - tusze do samodzielnego napełniania - kolor nowy i czarny chyba raz uzywany - 2 monitory kineskopowe - jeden 15' i działał drugi 17' ale po kilkunastu minutach mrygała mu kreska - cena to koszt wysyłki - gdzies mam jeszcze chyba 2 drukarki - jedna HP druga juz nie pamietam jakiej firmy - cena to koszt wysyłki. Będę miał jeszcze obudowe 3U , 2 PC-ty stare i inny sprzęt za KW ale musze je odkopać. Jak ktoś kupi switche to płytę i ram mu wrzuce do paczki. Wysyłka to 30 zł/kuriera i opakowanie. Pytania na PW i marek@marek.pro P.s - poluje na switch 2950 ( najchętniej EI, ale moze być zwykły) lub coś podobnego - jakby miał ktoś to dajcie znac. Edytowano Grudzień 21, 2014 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach