marwis93 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2014 Zapraszam do oceniania - kontobankowe24.pl Strona z finansowym programem partnerskim. Niektóry podstrony nie są jeszcze w 100% gotowe. Wszystkie opisy są unikalne i w przyszłości mam nadzieje uda mi się bardziej rozbudować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2014 Fajna sprawa! Proponowałbym stworzyć jeszcze taką porównywarkę 2 banków i będzie cacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiplast 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2015 bardzo fajny pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DDMarta 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Dobry pomysł i fajne wykonanie! Dopiero teraz, jak zobaczyłam, że coś takiego stworzyłeś, to dochodzę do wniosku, że jakiś czas temu byłoby to dla mnie bardzo przydatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
purpiana 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Znakomity pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOSS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Dziwne. Ranking 10 najlepszych banków, a to gdzie jest iPKO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marwis93 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Dziwne. Ranking 10 najlepszych banków, a to gdzie jest iPKO? PKO Bank Polski? Wypada raczej słabo, wysoka opłata za kartę i wypłaty z małej liczby bankomatów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOSS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2015 Korzystam już od dłuższego czasu, rodzina, znajomi i nikt NIGDY nie miał jakiś poważniejszych problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karla 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2015 PKO Bank Polski? Wypada raczej słabo, wysoka opłata za kartę i wypłaty z małej liczby bankomatów. Żarty sobie robisz - PKO BP mała liczba bankomatów? Nikt nie ma więcej, ale mówiąc szczerze, to ja mam wszystkie bankomaty za free, więc nie ma to dużego znaczenia. Kartę też mam darmową, tylko w miesiącu muszę nią kilka razy zapłacić. Piszesz o pko, ale jego klientem to ty chyba nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOSS 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2015 Żarty sobie robisz - PKO BP mała liczba bankomatów? Nikt nie ma więcej, ale mówiąc szczerze, to ja mam wszystkie bankomaty za free, więc nie ma to dużego znaczenia. Kartę też mam darmową, tylko w miesiącu muszę nią kilka razy zapłacić. Piszesz o pko, ale jego klientem to ty chyba nie jesteś Racja. Wypłacałem już z kilka innych bankomatów i zero prowizji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2015 Żarty sobie robisz - PKO BP mała liczba bankomatów? Nikt nie ma więcej Euronet ma więcej, zdecydowanie więcej. Ponoć prawie dwa razy tyle. To by się zgadzało z moimi obserwacjami w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinek123 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 Fajna strona - wszystkie konta w jednym miejscu. Tylko brakuje mi kilku pozycji ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach