cezare 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 Kupie male konta Hostingowe zależy mi na zróżnicowaniu numerów IP. Parametry: - 10 mb powierzchni - 100 mb transfer miesięczny - baza MySQL Dostępne usługi na serwerze: - php4 - mod_rewrtie - .htaccess + jakakolwiek subdomena od istniejącego serwisu Prosze podawać numer IP Serwera oraz Ceny za rok hostingu. Jeśli możesz wystawić fakture vat napisz o tym w odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 Szukasz Pan płatnych kont o pojemności 10mb i transferze 100mb/miesiąc? Osobiście wątpie czy jakaś szanująca się firma uruchomi takie małe konto specjalnie na Pańskie życzenie - ile by ono kosztowało: 5zł/rok ? :| Lepiej po prostu uruchomić sobie najmniejsze konta jakie są w ofertach firm hostingowych. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 Nie no jeszcze plus IP = 30 zł za jedno (miesięcznie) ;-) czyli ~33zł konto/msc. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezare 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 Myśle ze tego typu konta są warte około 20 zł za rok ! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 Kupie male konta Hostingowe zależy mi na zróżnicowaniu numerów IP. http://www.insane.pl/?x=web 200 MB powierzchni, 2 GB transferu, konto e-mail (nieco więcej, ale zmniejszenie parametrów nie zmniejszyłoby ceny, bo zaczęlibyśmy się ocierać o koszty księgowości :>). Standardowo jest PHP5, ale gdyby była rzeczywiście konieczna 4 to nie ma większego problemu. IP 213.251.[cut], 25 zł netto za rok, faktura VAT na życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 Myśle ze tego typu konta są warte około 20 zł za rok ! Pozdrawiam to zle myslisz, koszt obslugi technicznej jest wyzszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 to zle myslisz, koszt obslugi technicznej jest wyzszy... Dokładnie, konto to przecież nie tylko powierzchnia/transfer ale także koszty (mniej więcej) stałe, czyli księgowość, bok i właśnie obsługa techniczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtn 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2006 cezare: Wiem po co ci te zróżniocowanie domen i iP :-) Moja rada - nie tędy droga ... Rok temy kupiłem praktycznie wszytkie małe konta jakie były na rynku do dzisiaj przetrwało ich 20% a zdecyduję się na przełużenie zaledwie kilku z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Erem 0 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2006 Znowu pozycjonowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saturn 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2006 www.livenet.pl Wlaśćiwie nie masz 10/100 MB ale za 5 zl masz 200 MB i wszystko co potrzebujesz tam do tego czegoś, a IP? jest w cPanelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrtn 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2006 Znowu pozycjonowanie Oczywiście ! - ale nie widzę w tym nic złego - chyba, że ktos nie rozumie tematyki pozycjonowania/promocji stron :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
servis 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2006 Kupie male konta Hostingowe zależy mi na zróżnicowaniu numerów IP. Parametry: - 10 mb powierzchni - 100 mb transfer miesięczny - baza MySQL Dostępne usługi na serwerze: - php4 - mod_rewrtie - .htaccess + jakakolwiek subdomena od istniejącego serwisu Prosze podawać numer IP Serwera oraz Ceny za rok hostingu. Jeśli możesz wystawić fakture vat napisz o tym w odpowiedzi. Witaj cena 10 zł/rok minimalny pakiet 20 kont. Płacisz co miesiąc 1/12 sumy pakietu, zawsze za miesiąc poprzedni nic z góry.!!! Jak co pisz admin@suq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach