chmuri 89 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Niech się weseli święty, Bo bliski jest zwycięstwa, Niech się raduje grzesznik, Bo dane jest mu przebaczenie. Niech powróci do życia poganin, Bo do życia jest powołany.” W małym Świętym Dziecku Bóg ułatwia nam Zbawienie. Niech Gwiazda Betlejemska zwiastuje nam, W sercu na nowo tę Dobrą Nowinę, Niech się rozraduje serce i uwierzy Jezusowi, Niech się umocni nadzieją na cały Nowiuteńkim 2015 Rok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Amen i Bóg zapłać! Oczywiście także ode mnie jak najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich użytkowników forum. Niech czas świąt a także nowy rok 2015 nie będzie czasem podziałów na forum jak i w realnym życiu. Niech będzie to czas wybaczenia za wszystkie winy bliskim oraz tym, którzy choćby malutką rzeczą zrobili nam przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 No tego, zdrowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Zdrowych i mokrych Andrzeju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Refał, czemu mokrych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 (edytowany) Refał, czemu mokrych? Jak to w święta bywa abstynentów nie ma Edytowano Grudzień 19, 2014 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Jeden jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Jest dwóch.... wszystkiego najlepszego wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 W sumie pewnie więcej się znajdzie Ja w święta alkoholu nie spożywam, ale w sylwestra owszem. A wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) wishes Świątecznie(){ Święta=Boże_Narodzenie; Wigilia=rodzina+choinka+potrawy*12+opłatek+gość_niespodziewany; pogodne(Święta); rodzinne(Święta); wesołe(Święta); prezenty=wspaniałe(prezenty); poważne_myśli(dobro,empatia,życie,wszechświat); while (time0>=24.12.2014) { miłość++; przyjaźń++; sukcesy_Naukowe; spełnione(marzenia); marzenia=new_marzenia; zdrowie=max(HP); szczęście=szczęście+optymizm+miłe+niespodzianki+małe_radości; pomysły=nowatorskie(genialne(pomysły)); realizuj(pomysły); realizuj(genialne(prace_naukowe)); }; return SUCCESS; } int main() { świąteczne(); return EXIT_SUCCESS; } Edytowano Grudzień 20, 2014 przez robson345 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2014 W sumie pewnie więcej się znajdzie Ja w święta alkoholu nie spożywam, ale w sylwestra owszem. A wy? A ja zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) Hmm, a może wspólny sylwester w KleszczDC? @robson345Zjadłeś "a" przy choince. Edytowano Grudzień 20, 2014 przez l3szcz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monaviepolska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2014 a ja życzenia zawsze składam w Wigilie nie teraz. Tak więc do środy Ładna choinka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2014 Wszystkiego co najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach