Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2014 Potrzebuje zmienić telefon. Zastosowanie internet, przeglądanie stron, odbieranie i wysyłanie dużej ilości maili. (dobrze by było jak mógł bym zintegrować 3 konta e-mail) trochę sms i dużo rozmów. Do tego słuchawka bluetooth Mile widziany dual sim ale nie koniecznie oraz mile widziane ale nie koniecznie LTE. Co byście mi polecili Kwota do 350-400 zł jeśli będzie coś droższego mogę się zastanowić. Nie musi być nówka Ważne by aparat w tym blackberry był sensowny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2014 Korzystam z Z10 i naprawdę fajnie chodzi . Jednak poza zasięgiem cenowym w twoim budżecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Pytanie o pocztę w telefonie. Z tego co znalazłem to nie mam możliwości wysłanie większego załącznika i pobrania większego niż 2.9 mb czy to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach