Krzysztof87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Witam Poszukuję osoby obeznanej w temacie, która skonfiguruje i uruchomi serwer dedykowany który, będzie wykupiony w serwisie serwery.pl ( chyba że ktoś doradzi coś innego/lepszego) Chodzi mi o uruchomienie na tym serwera pocztowego ( fajnie aby był na tym zainstalowany jakiś panel administracyjny) i przekierowaniu domeny (lub paru domen, jeżeli to jest możliwe) Co do poczty zależałoby mi także na możliwości tworzeniu skrzynek np przez ssh. Korzystam do tej pory z wykupionych 2ch hostingów ActiveMaxw nazwa.pl, ale panel active.admin chodzi jak muł w smole. PS. Nie wiem czy pole budżet jest adekwatne do tego rodzaju usługi, więc proszę nie strzelać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Zapraszam do kontaktu z nami: http://www.mzone.uk/administracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Odezwij sie na pw. Tanio i solidnie ci to zrobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2014 ogłoszenie nieaktualne:) w ekspresowym tempie znalazłem wykonawcę. w ciągu 3 dni dodam kolejne ogłoszenie o wykonanie/napisanie skryptów do zautomatyzowania tworzenia maili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof87 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2014 (edytowany) Ponawiam temat... Ogłoszenie wraca do aktualnych, z tą zmianą że serwer dedykowany jest już wykupiony i czekam na jego gotowość Edytowano Grudzień 18, 2014 przez Krzysztof87 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2014 (edytowany) Podejmę zlecenie od ręki Edytowano Grudzień 18, 2014 przez ksk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2014 A co z owym wykonawcą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hyperhost.pl 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2014 Witamy, Możemy podjąć się zlecenia, zapraszamy do kontaktu mailowego: support@hyperhost.pl Pozdrawiamy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach