www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2014 To już pisałem i podałem stawki które u nas dla porównania, moim zdaniem trochę dużo, ale to firma decyduje o cenniku i nic tu nie zrobimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2014 Nie wiem o jaką firmę chodzi Linuxpl Konto W1GB na Linuxpl.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espera 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2014 w sumie poszło o przesadzona kwotę 3zł/1gb, a nie o to że nie ma placic wogole Mi chyba bardziej chodzi o to iż linuxpl ma wszystko w du...e a na koniec wystawi fakturę bo ma u siebie limity. To też jest dobre spostrzeżenie: Ogólnie zasady typu płacenie za przekroczony limit nie powinny mieć miejsca, bo skąd klient może wiedzieć czy atak nie został przeprowadzony przez samego usługodawcę. Przecież to nie jest żaden problem, a z takimi zasadami to dodatkowy zarobek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach