fotografik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2004 Chciałbym założć serwer. No to potrzebuje serwera, i łącza Co polecicie? Najbardziej chciałbym serwer 2 procesorowy, lub więcej, a łącze powyżej 1 megabita... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7373 + światłowód od CK::Polsl, pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotografik 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2004 a link do światłowodu do firmy która oferuje cioś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytar Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2004 Czy Ty chcesz założyć hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scur_ek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2004 fotografik jak juz pisałem gdzie indziej zgłoś się do mnie na maila i podaj szczegóły to przedstawie Ci coś konkretnego. Może kolokacja Cię zadowoli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2004 potrzebuje [...] łączaCo polecicie? lacze to Netia - ceny niskie a jakosc dosc dobra (na pewno maja najlepszy stosunek jakosci do ceny w Polsce (wsrod duzych operatorow)). przy czym cena lacza za jeden Megabit jest sensowna dopiero wtedy jak sie bierze min. 4-5Mbitow. A tyle to na poczatek nie bedzie Tobie zapewnie potrzebne. Dlatego zalecam kolokacje. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scur_ek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2004 acze to Netia - ceny niskie a jakosc dosc dobra (na pewno maja najlepszy stosunek jakosci do ceny w Polsce (wsrod duzych operatorow)). Bo ja wiem, my (zigzag) np mozemy dać 1mbps w standardzie, a czy Netia jest taka tania, ja bym polemizował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2004 Bo ja wiem, my (zigzag) np mozemy dać 1mbps w standardzie, a czy Netia jest taka tania, ja bym polemizował a ile u Was kosztuje 1Mbit (przy wzieciu powiedzmy 6Mb). pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scur_ek 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2004 W takim momencie cena jest do uzgodnienia, takie kwestie są traktowane indywidualnie, samo pytanie potraktuje dość sucho, wszystko zależy od wielkości rozwiązania. Napisz do mnie na PW albo maila to pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fotografik 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2004 dzięki za pomoc Wysłany Nie Sty 30, 2005 5:33 pm: A tak apropo mam jeszcze pytanie.... http://www.wix.net.pl/vxb/w/ na jakiej zasadzie to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach