Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 (edytowany) Witam, sprzedam serwer dedykowany o takich parametrach: Intel Pentium G3220 2x3.0GHz Pamięć RAM 4 GB DDR3 1600 MHz Dysk twardy 1000 GB SATA3 Firma: Mintshost.pl Placi się: 89 PLN brutto/msc Dedyk ważny jeszcze 43 dni (od 12 grudnia). Mogę wystawić na allegro Cena do negocjacji. Edytowano Grudzień 12, 2014 przez Arcaro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2014 @Odświeżam Obnizam cene do 60 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mare27 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 Kto będzie chciał kupić dedyka z mintshost ?? sam szajs a admnistracja jeszcze gorsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 up Jakieś argumenty czy założyłeś konto by tylko to powiedzieć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 Może inne usługi nie są najwyższej jakości, ale akurat dedyk w mintshost jest dobry. Mam 2 dedyka, takei same parametry, 4 serwery cs na nim, sprawuje siędobrze. Ten kupilem dla testów dla Metin2, ale mam zbyt małe umiejętności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 Kto będzie chciał kupić dedyka z mintshost ?? sam szajs a admnistracja jeszcze gorsza Jakieś fakty czy tylko bijesz pianę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mare27 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 Mam argumenty duże do tego że pracownicy pracujący w tej firmie nie rożrużniają ataku ddos od wrzucania pliku na ftp Proszę o odblokowanie serwera VPS IP 185.49.13.221Może to wam się tylko wydawało że to był atak ddos lecz z moich wyników wynikało że pobierałem przez FTP i wrzucałem na FTP pliki po ponad 1 GB Michał KorolPomoc Techniczna 23/11/2014 16:42 Witam,Serwer został wznowiony, logi z jego adresu IP więc podarujemy, może naprawdę to jednak ftp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 To w tym momencie skarżysz się na administracje mintshost.pl a nie na serwer twój VPS. Ja korzystałem ze wszystkiego u nich, poczynając od hostingu www, poprzez VPS, a kończąc dedykiem, jesne że hosting www pozostawiał wiele do życzenia no ale za taką cene? VPSy i Dedyki super tanie w porównaniu do innych hostingowni, mi zawsze dobrze działało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 Ja zarządzam jednym serwerem Mini z MH i jest ok. 2 fora (jedno duże) + 2-3 serwery CS 1.6 i śmiga. Jeszcze ma dużo wolnych zasobów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mare27 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 No ja u nich mam serwer VPS gdze mam zainstalowany panel DA to często lecą ataki ddos lub się zwiesza gdzie ludzie nażekają że im strony wolno ładuję a co do ich hostingu www to nie wiem czy taki dobry piszę do nich zgłoszenia w ciągu tygodnia po 4-5 zgłoszeń z powodu długoego ładowania strony podziała z 30 min i znowu piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 jak tak źle u nich to opisz tu: http://www.webhostingtalk.pl/topic/42368-opinie-mintshostpl/page-19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 do tego że pracownicy pracujący w tej firmie nie rożrużniają ataku ddos od wrzucania pliku na ftp Może to wam się tylko wydawało że to był atak ddos lecz z moich wyników wynikało że pobierałem przez FTP i wrzucałem na FTP pliki po ponad 1 GB No ja u nich mam serwer VPS gdze mam zainstalowany panel DA to często lecą ataki ddos lub się zwiesza gdzie ludzie nażekają że im strony wolno ładuję Zaraz zaraz wpierw piszesz że to nie ataki ddos tylko ty przerzucałeś 1gigowy plik, w drugiej wypowiedzi piszesz że dość często lecą ataki na Twoją maszynę. Czy tylko ja się pogubiłem w twoich wypowiedziach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 (edytowany) Dedyk sprzedany. Co mintshost.pl Ludzi co wy chcecie za taką cene, najlepiej dobrego dedyka i dobre zabezpieczenie...prosze was... Hosting WWW mogę sam powiedzieć otwarcie to jest dno dna. Pare razy na dzień pada strona, nie odpowiada. Zato VPSy i Dedyki wyśmienite jak na tą cene. W dodatku na Vpsach i Dedykach nie ma żadnych problemów. Ten hosting mogę każdemu polecić na początek kto nie chce zbyt dużo wydawać. W dodatku na + zasługuje kontakt. Dla mnie jest pomocny, rzecz jasna nie można przeginać Edytowano Grudzień 15, 2014 przez Arcaro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) @Odświeżam. Kupujący się wycofał z oferty kupna. Mineło juz parę dni, więc za dedyka chce 40 zł lub wpln w Mintshost.pl Edytowano Grudzień 20, 2014 przez Arcaro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Odświeżam. Cene obniżam do 35 zł. Pilnie sprzedam. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Arcaro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Jest to serwer z DA może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Jest to serwer z DA może? DA dostajesz gratis do dedyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Kupiony, DA trzeba kupic oddzielnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2014 Kupiony, DA trzeba kupic oddzielnie. Pisze co innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2014 Jak kupujesz od kogoś to trzeba oddzielnie, w wypadku kupna od nowa dostajesz za darmochę. To miałem na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach