TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 Hej, potrzebuje ISO WS SBS 2003 może być R2 w Polskiej wersji. Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 Mam tylko WS 2003 R2. Zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 Jakiegoś SBS miałem. Luknę jak będę w garażu bo płyty nie podpisywane i wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 (edytowany) Jakiegoś SBS miałem. Luknę jak będę w garażu bo płyty nie podpisywane i wiadomo Mam super oryginalną płytę VLC od Microsoft Licensing (dla szkoły). Nauczycielka uparła się że nie chce pracować na 2008 / 2012 (nowy serwer) woli SBS 2003, dobra jest płyta od mikrosyfu... pusta... Edytowano Grudzień 12, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 Jak mają paragon zgłoś się na: Aleje Jerozolimskie 195A, Warszawa22 594 10 00 :-)Myślę, że oni Ci powinni wydać oryginał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2014 (edytowany) Jak mają paragon zgłoś się na: Aleje Jerozolimskie 195A, Warszawa 22 594 10 00 :-) Myślę, że oni Ci powinni wydać oryginał. Spróbuj szczęścia. Licencjonowanie M$ dla placówek publiczny jest bardzo pokręcone Edytowano Grudzień 13, 2014 przez TheKrzysztofa (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach