dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Jeden ważny do 03.01.2015 Drugi ważny do 31.12.2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Co tam w nich siedzi dokładnie? To jest z nowej edycji? Jak chcesz je przekazać z poziomu nowego panelu? Edytowano Grudzień 10, 2014 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Są tam zainstalowane win 7 zawsze można z poziomu panelu coś sobię innego zainstalować nie wiem z jakiej to edycji specyfikacje serwerów masz tutaj http://www.kimsufi.com/pl/ Po prostu zmienię dane właściciela i napiszę do nich by zmienili maila głównego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Są tam zainstalowane win 7 zawsze można z poziomu panelu coś sobię innego zainstalować nie wiem z jakiej to edycji specyfikacje serwerów masz tutaj http://www.kimsufi.com/pl/ Po prostu zmienię dane właściciela i napiszę do nich by zmienili maila głównego. Rozumiem że z nowej edycji. Ale z tego co wiem to zmiana danych nie jest łatwa. Kiedyś próbowaliśmy i otrzymaliśmy odmowę. Jak serwery były na starym panelu to nie było problemów. Stąd moje pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawidek492 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Teraz nie wiem jak jest napisze do nich i odpiszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Teraz nie wiem jak jest napisze do nich i odpiszę. I jak wygląda sytuacja? bo mamy jeden do oddania K2 , który trzymamy dokładnie od: 3 months 20 days 21 hours bez restartów a właściwie to on do niczego nie służy nam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Chyba nie da rady. Chociaż ich FAQ zawiera niejasne/sprzeczne informacje w tym zakresie. Transfer Services It is not possible to transfer kimsufi servers between different accounts. Once the server is order for a specific account it is possible to change the Nichandle associated with the server. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Chyba nie da rady. Chociaż ich FAQ zawiera niejasne/sprzeczne informacje w tym zakresie. Dzięki, to niech sobie wygasa Przepraszam za temat w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 Serwery so you start także mają nałożone restrykcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 A coś się zmieniło z dodatkowymi adresami IP? Można domówić 1-2 IPki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2014 A coś się zmieniło z dodatkowymi adresami IP? Można domówić 1-2 IPki? Do Kimsufi? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach