kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Prosty upload obrazków. Adres: http://img.zasms.pl/ - maxymalna rozdzielczość to: 1024x768 rekompresja wiekszych do JPG- obsługa obrazków jpg i bmp - limit plikow: 30 - jesli haslo "viewer" jest puste mozesz uzyc: img.zasms.pl/twojanazwa - 3 poziomy dostępu (przy rejestracji rozdzielasz hasla srednikami)viewer: tylko przeglądauploader: przegląda i dodaje zdjęciamaster: przegląda, dodaje i usuwa zdjęcia Strona została stworzona do wstawiania i pokazywania screenów, tak by pokazać najwyżej ostatnio wgrany, stąd linki do obrazków jako data.Naturalnie możesz użyć także do innych celów. Pozdrawiam Edytowano Grudzień 12, 2014 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Masakra jakaś ... To tak ma być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) podgląd, takale jak wstawiasz gdzieś (linka masz na dole) lub poprostu klikniesz na obrazek to już będzie normalnie Edytowano Grudzień 10, 2014 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlodziu 49 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 domena zasms.pl kojarzy mi się tylko z burdelem panującym na tych stronach. Sorki, ale to nie wygląda, tak jakby żywcem skrypt z neta, pozmieniane dane kontaktowe i wypuszczane, bo domena fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Klikam na link to mnie przenosi tu: http://img.zasms.pl/test/exampleimg3.jpg Jak dla mnie to całkowita porażka bo nie da się z tego korzystać a wstyd sobie zrobiłeś wstawiając tu na forum to do reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 prawidlowo, dobry link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Warning: opendir(OR11--/): failed to open dir: No such file or directory in /home/zotifo/domains/img.zasms.pl/public_html/img.php on line 72 Warning: readdir() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/zotifo/domains/img.zasms.pl/public_html/img.php on line 73 PS. Logowanie sam pisałeś? Edytowano Grudzień 10, 2014 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) wszystko sam, i w sumie ostatnio nie zagladalem na strone http://img.zasms.pl/?zlotowinfo w jakiej sytuacji był błąd? Edytowano Grudzień 10, 2014 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 kori, niedawno wobec jednej firmy pisałeś, że ich strona to dla Ciebie 5 minut roboty i że jest do niczego. Z kolei Twoja to chyba żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 prosta i robi to co ma robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 Masakra jakaś ... To tak ma być? Ja już nie chciałem tego komentować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) aż taki tragiczny ten przyklad? poprawiłem skalowanie Edytowano Grudzień 10, 2014 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 Wiesz te wszystkie Twoje strony wyglądają jak jedna wielka pomyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2014 która nie działa prawidłowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lyca 5 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 A jak wgrać zdjęcie? jakaś kupa za przeproszeniem, a nie hosting zdjęć. Wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 (edytowany) 'wgrywanie tylko dla zalogowanych" Edytowano Grudzień 12, 2014 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach