matrixx 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Witam , mam do sprzedania serwer HP DL380 G4 100% SprawnySpecyfikacja : 6x300 GB SCSI 10K6 GB RAM2x3,6 GHz Xeon2xRJ45 + 1xILO 2 redundantne oryginalne zasilacze HPKontroler Raid Compaq Smart Array 6iZdalne zarządzanie przez ILONapęd: DVD I DyskietkiGratis dodaje oryginalne szyny HP do zamontowania w szafie RACKFirmware zaktualizowany do najnowszej wersji.Serwer gotowy do uruchomienia. Wystarczy podłączyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Trochę za drogo sobie liczysz za ten serwer taki kupi bez problemu poniżej 1000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Bardzo drogo, w AMSO z dwoma dyskami był za 350zł brutto swego czasu z szynami (4 dyski 300GB). Model ma prawie 10 lat, prądożerny, soft od HP do regulacji obrotów wentylatorów raczej na 64bit platformie nie działa i w noszych dystrybucjach Linux. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Bardzo drogo, w AMSO z dwoma dyskami był za 350zł brutto swego czasu z szynami (4 dyski 300GB). Model ma prawie 10 lat, prądożerny, soft od HP do regulacji obrotów wentylatorów raczej na 64bit platformie nie działa i w noszych dystrybucjach Linux. Same dyski aktualnie kosztują po 150 zł , więc serwer musiał chyba być bez ramu , procesorów i obudowy za 350 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2014 Same dyski aktualnie kosztują po 150 zł , więc serwer musiał chyba być bez ramu , procesorów i obudowy za 350 zł Na tym forum są branżowi działacze i nikt tu przy zdrowych zmysłach nie kupi serwera z używanymi dyskami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2014 Na tym forum są branżowi działacze i nikt tu przy zdrowych zmysłach nie kupi serwera z używanymi dyskami. Dyski są nowe mogę gratis dołączyć do nich pudełka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2014 Dyski są nowe mogę gratis dołączyć do nich pudełka . Pudełka to możesz zostawić sobie pod choinkę żebyś miał gdzie spakować prezenty. Jak są nowe dyski to faktury na to dawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) Pudełka to możesz zostawić sobie pod choinkę żebyś miał gdzie spakować prezenty. Jak są nowe dyski to faktury na to dawaj. Oczywiście na życzenie dodam paragony / 350zł brutto z fakturą sprzedam DL380G4 2x146GB + 2x300GB 8GB RAM CPU 3,4Ghz + szyny Nie obchodzi mnie to , Pisz sobie w innym temacie . Edytowano Grudzień 10, 2014 przez matrixx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 Jeszcze jeden serwer w tej samej konfiguracji na sprzedaż 950 PLN ! . Kontakt PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach