SeSsam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Witam, jakaś firma oferuje domeny na firmę za freeko? Interesuje mnie .com lub .pl (bardziej to pierwsze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Na firmę miałeś a domenę za 15zł Cię nie stać Wiele firm oferuje.. Domeny.pl , nazwa.pl, home.pl no masa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 http://freenom.com:.cf .ga .ml .tk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SeSsam 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Na firmę miałeś a domenę za 15zł Cię nie stać Wiele firm oferuje.. Domeny.pl , nazwa.pl, home.pl no masa ... Moja mama otwiera salon fryzjerski, chce jej odpicować stronkę ale ta nie chce dać na to kasy. Stronkę jej za frajera strzele a domena jak darmowa to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Kupujesz serwer i masz domenę za darmo, chyba nie chcesz strony firmowej postawić na bezpłatnym serwerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Zamiast mamie kupić domenę z ładnym adresem, piękną stronkę odpicować to jeszcze darmowego szuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Zamiast mamie kupić domenę z ładnym adresem, piękną stronkę odpicować to jeszcze darmowego szuka Poniekąd to wygląda dziwnie, ale wielu ludzi w tym nasze "mamy" nie traktują internetu w taki sposób by ufać dozgonnie. A to że syn się upiera przy swoim to inna sprawa. Domeny nie są teraz drogie. Pomijam fakt że te tanie opatrzone są dziwnymi regulaminami ale tak jak ktoś wspomniał to tylko 15zł w przypadku PL a jak wiem to teraz np kilka firm ma promocję z COM za 6zł pierwszy rok. Wystarczy poszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_a_T 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) A na nożyczki mama ma czy będzie strzygła kosą? Zarejestruj domene w ovh a po roku odnowienie w cenie 50zł. Chyba tyle przez rok na klientach zarobi? Edytowano Grudzień 10, 2014 przez M_a_T (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2014 (edytowany) 100zł w skali roku na firme gdzie można wrzucic to wszystko w koszty to nie dużo. Edytowano Grudzień 10, 2014 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 100zł w skali roku na firme gdzie można wrzucic to wszystko w koszty to nie dużo. A co Ty w koszty chcesz wrzucać? Parę zł vatu i obniżenie dochodowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_a_T 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2014 Tak to jest jak ludzie chcą prowadzić "biznes" w internecie i nie chcą na to wydać ani grosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2014 Jego mama po prostu nie jest przekonana, że potrzebuje domeny. Salon fryzjerski to nie jest "biznes w Internecie". Kup jej domenę za swoje i na siebie, zrób tam stronę, sprowadź kilku nowych klientów i mama doceni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borabora 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Tak to jest jak ludzie chcą prowadzić "biznes" w internecie i nie chcą na to wydać ani grosza. salon fryzjerski trudno nazwać biznesem internetowym. Swoją drogą, to ja osobiście nie znam osób szukających fryzjera przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_a_T 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 @up, jaki jest więc sens posiadania strony internetowej salonu fryzjerskiego. Strona ma być dla klienta a jeżeli klient zobaczy, że właściciela nie stać na płatną domenę zapamięta firmę i będzie omijał ją szerokim łukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Ja tam nie znam na pamięć numeru ani swojego fryzjera ani Żony i za każdym razem szukam go właśnie na ich stronach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 @up, jaki jest więc sens posiadania strony internetowej salonu fryzjerskiego. Strona ma być dla klienta a jeżeli klient zobaczy, że właściciela nie stać na płatną domenę zapamięta firmę i będzie omijał ją szerokim łukiem. Moja mama i mój tata nie wiedzą czym się rożni domena z końcówką .pl a prv.pl. Mama ma swojego fryzjera i chodzi tylko do niego. Sprawa internetu jest drugorzędna, ale chyba że celuje bardziej w młodzież. W tedy ludzie sprawdzają dużo więcej w internecie, więc i fryzjera można sprawdzić. Nawet głupie odesłanie do funpage z facebooka i wrzucanie tam jakichś zdjęć fajnych fryzur i porad. Taka pierdoła zadowoli i przyciągnie klientów a wcale nie musi gigantycznie kosztować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2014 Moja mama i mój tata nie wiedzą czym się rożni domena z końcówką .pl a prv.pl. Mój brat ma 59 lat, jak jemu wytłumaczyć na czym polega nasz business Strona fryzjera jak najbardziej ma sens, chociaż w zasięgu lokalnym tylko. Można np ustawiać spotkania z klientami, oferować promocje itp, salony fryzjerskie bazują raczej na stałej klienteli, taka strona może powiększyć ich grono klientów. Znam ludzi co jeżdżą do fryzjera ponad 100 km, więc czasami nawet taka odległość nie straszy klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 A ja akurat szukam fryziera w internecie... tzn jak jade do jakiegos innego miasta lub państwa... moim zdaniem dobra wizytówka nie zaszkodzi, wrecz da na plus. W każdym biznesie wizytówka to dobra strona medalu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 po to są różne katalogi, spisy firm, itp, tam niech doda, strona to za dużo dla fryzjera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 Nigdy nie korzystałem ze spisów firm czy katalogów. Google > fryzjer [miasto] i enter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2014 i na pierwszym miejscu panoramafirm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2014 No nie wiem... https://www.google.pl/search?q=fryzjer+sulej%C3%B3wek&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=uXmPVO2gCYXvUtTkg4gH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach