konradex 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) Witam, Od wczoraj, w narzędziach dla webmasterów, w zakładce Linki do Twojej witryny, widnieje Brak danych. Brak jest również linków wewnętrznych. Macie może tak samo? Pozdrawiam. Edytowano Grudzień 5, 2014 przez konradex (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 U mnie wszystko OK Linki do Twojej witrynyŁączna liczba linków1 059 Linki wewnętrzne również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradex 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 U mnie zaś od wczoraj wyświetla się Brak danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 Spokojnie. Co jakiś czas zdarzają się takie kwiatki. Google to wszystko mieli po wprowadzonych zmianach. Za kilka dni wróci wszystko do normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradex 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 Dzięki za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradex 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2014 Dzisiaj już wszystko wróciło do normy. Nie wiem co to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monaviepolska 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2014 dokłądnie u mnie np wczoraj wszystko wróciło do normy. 5 bodajże jak było tasowanie to znikło trochę sie wystraszyłem, ale mówię. łłłeeee strona awansowała to najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach