mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 W związku z planowanym zakupem serwera Dell PowerEdge R320, poszukuje dobrych sprawdzonych sprzedawców, którzy oferują powyższy sprzęt w dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Czy interesuje ciebie tylko Polska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmmm21 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Czy interesuje ciebie tylko Polska? Ze względu na rozliczenia księgowe, tylko Polska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Na serwer kupiony w UK otrzymujesz normalnie fakturę VAT tyle że zlecasz wysyłkę do firmy kurierskiej a oni przywożą go tobie po kilku dniach pod wskazany adres - do firmy w Polsce. Wiele firm tak robi ponieważ tym sposobem ma lepszą cenę - podatek VAT jeżeli jest płatnikiem, Przesyłka z ubezpieczeniem to koszt £45. Cena samego serwera jest zależna w co chcesz go uzbroić. To tylko dobra rada nie propozycja ale warto się tym zainteresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 W senetic.pl patrzał? Tam zrobią Ci konfiguracje jaką potrzebujesz. I chyba najlepszą dla Ciebie cenę będą mieć. Ja kupowalem z rok temu 2x R320. Wiele firm tak robi ponieważ tym sposobem ma lepszą cenę Poka te dobre ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Zapraszam na pw przygotujemy ci ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 krok jeden nie kupować DELLa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Dlaczemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Bodziony 18 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Ja od lat u nich zamawiam sprzęt w bardzo dobrych cenach , ostatnio zamawiałem DELL R710. Computerowiecmgr inż. Jakub Ulewskiul.Kozia 2A58-500 Jelenia GóraNIP: PL611-226-03-47REGON: 020702815GIOŚ:E0014726Wwww.computerowiec.com.pljakub@computerowiec.com.plTEL. +48 604 147 601 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Daj znać jaką konfigurację tego Della potrzebujesz na PW. Przygotujemy dla Ciebie ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) Dlaczemu? Bo jeżeli zależy nam na dobrej cenie to mamy sporo tańszych alternatyw i to nie koniecznie supermicro. Swoją drogą czy czasem R320 to nie jest ten dziw z płytą na jeden procesor E-5? Edytowano Grudzień 1, 2014 przez malu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Ta, płyta ma miejsce na dwa CPU, ale wlutowany jest tylko jeden Supermicro u jednego klienta posłaliśmy na serwis i od tego czasu słuch po nim zaginął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Dlatego napisałem nie koniecznie supermicro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetMat 107 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Jak Della to kupuj w częściach, najtaniej - my tak zawszę robimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Dlatego napisałem nie koniecznie supermicro. Wiesz, ale nie powiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Chociażby serwis, który jest bardziej niż tragiczny. Jednak cena z czegoś wynika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Pytałem o tą alternatywę, ale rozumiem to tajemnica handlowa Co supportu SM to potwierdzam - słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach