SpaceMaker 20 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) Witam Mam mały problem, przez przypadek usunąłem sobie rgrupę Admin serwer query.Na Teamspeaku dalej mam ta range: ale w uprawnieniach i grupy serwera już tej rangi nie widać: Edytowałem plik ts3server.sqlitedb programem SqliteBrowser wygląda to tak: Ktoś jest w stanie pomóc przywrócić te grupę aby była widoczna w grupach serwera ? Edytowano Grudzień 1, 2014 przez SpaceMaker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 Sprawdzałeś programem Yatqa czy grupa na 100% jest usunięta? Skoro nadal masz range query admina wygląda że raczej jej nie skasowałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SpaceMaker 20 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) Grupa jest ale nie mam praw do jej modyfikacji: wts3server.sqlitedb wygląda to tak: Edytowano Grudzień 1, 2014 przez SpaceMaker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SpaceMaker 20 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2014 Temat do zamknięcia, już sobie sam poradziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach