Skipi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2014 Poszukuje hostingu. - Ruch z zachodniej Europy (Holandia,Belgia,Hiszpania,Francja,Włochy) - Głównie Wordpress - Zależy mi na szybkości - Strony muszą być dostępne cały czas bez errorów typu reset php itp. Na 1 rzut wpadł mi w oko zenbox ale martwi mnie limit UU (na ten moment 25k UU/mc to minimum ale wkrótce może też się okazać za mały) no i nie wiem jak sobie poradzi serwer w Poznaniu z szybkością ładowania dla visitorów z zachodniej Europy. No i nie wiem jak działa ten hosting w chmurze, czy jest to szybsze 4x w praktyce czy tylko w teorii i czy oddziałuje szybkość ładowania też dla google. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2014 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty, serwery bardzo mocne z dedykowaną konfiguracją (serwery zlokalizowane w zachodniej Europie): http://www.mzone.uk/pro-managed Edytowano Listopad 29, 2014 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2014 hosting w UK? http://www.webhostingtalk.pl/topic/49921-firmy-hostingowe-z-uk/ew. mozesz też spróbować cloudflare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2014 OVH ma nową chmurę na OpenStacku, RunAbove. DC w Strasburgu, dla Ciebie idealnie, gwarantowane zasoby (oferta Steadfast), 99,99% SLA. I do tego ewentualnie CloudFlare, jak sugeruje kori. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2014 Polecam usługi MZone.uk. Moim zdaniem dla Ciebie idealny będzie VPS-KVM (Holandia) lub coś z serii Pro Managed (Europa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 Powierzchnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2014 Hekko, 25 tysięcy unikalnych miesięcznie to nie jest dużo. Konto ze 100 GB Ci wystarczy. A to 70 zeta rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach