matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Witam , mam na sprzedaż firmę hostingową prowadzoną od 5 miesięcy , ponad 700 klientów . Świetna domena + pełna strona www ( Directadmin + HRD.PL + Automatyczne Fakturowanie ) . Wszystko automatycznie odpowiadamy praktycznie tylko za support . Cena jaka mnie interesuje to 1,500 PLN . Zainteresowanych zapraszam na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2014 Poproszę o jakieś szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 Ja również proszę o szczegóły na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 Niestety kolega Matrixx nie odpisuje na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrixx 6 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2014 Niestety kolega Matrixx nie odpisuje na PW Tak przepraszam już sprzedane , temat do zamknięcia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach