Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 http://www.online.net/en/dedicated-server/dedibox-kidechire Tylko dziś dedyk za 1,99EUR z okazji black friday. Cena pozostanie taka sama przez cały czas, ale kupić będzie można zapewne tylko dziś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Kurde się przestraszyłem co za cena po zamówieniu a to do 1 grudnia mi obliczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Generalnie to działa tak że zawsze na początku miesiąca pobiera Ci z karty, tutaj musi wyrównać do początku miesiąca więc bierze jakieś centy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Zastanawiałem się nad kimsufi do jednego projektu, ale taki serwer w sam raz dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Już się wyprzedały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Już się wyprzedały Poluj, dorzucą jeszcze na 100% za kilka minut lub godzin, zainteresowanie jak się domyślasz jest spore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Więcej niż jeden nie jest mi potrzebny Kolega zgarnął 5 sztuk, akurat szukał tanich VPSów, a tu taka oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Mi zaczęło brakować miejsca na tym z ostatniej promocji, więc teraz dobrałem sobie jeszcze dwa Edytowano Listopad 28, 2014 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJBlondi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) Chyba już nie mają zamiaru dorzucić wiecej serwerów ;( "Victim of its success" xD EDIT.Są tylko zarezerwowane. Kurde, szkoda, fajna okazja Edytowano Listopad 28, 2014 przez DJBlondi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Ostatnim razem po paru godzinach dorzucili już jak ten komunikat się wyświetlał, obserwujcie uważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Pod https://console.online.net/en/order/server_limitedobecnie dostępne są takie specjalne konfiguracje: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2014 Nawet serwer CS:GO pociągnął ten dedyk w testach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2014 A masz go ? Jak to działa ? jak z łączem itd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2014 Widzę, że w systemach wymieniono Windowsa i Plesk. Licencje zawarto w cenie wynajmu maszyny? Jak tak to kosmos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2014 [root@s3 tmp]# ./speedtest-cli --server 4206 Retrieving speedtest.net configuration... Retrieving speedtest.net server list... Testing from Free SAS (195.154.81.78)... Hosted by Orange Polska S.A. (Lodz) [1254.65 km]: 71.905 ms Testing download speed........................................ Download: 244.94 Mbits/s Testing upload speed.................................................. Upload: 21.66 Mbits/s Do Francji: [root@s3 tmp]# ./speedtest-cli --server 5582 Retrieving speedtest.net configuration... Retrieving speedtest.net server list... Testing from Free SAS (195.154.81.78)... Hosted by Cloudwatt (Paris) [1.59 km]: 5.056 ms Testing download speed........................................ Download: 759.47 Mbits/s Testing upload speed.................................................. Upload: 198.37 Mbits/s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2014 ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2015 Wróciły https://www.online.net/en/dedicated-server/dedibox-kidechire Limit 2/os Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
northwest 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2015 Nie idzie tego zamówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2015 Ktoś jest w stanie mi w ładny sposób porównać ten CPU, który tam jest z atomem n2800? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2015 Jak Atom to flaszka to VIA to flaszka na 2 czyli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2015 Wygląda na to, że wróciła stara cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2015 Jak produktu nie ma na dłużej niż chwilę to jest przekierowanie na najtańszy produkt z oferty z dyskiem 500SSHD. Wczoraj jak pisałem na forum to dało się zamówić, godzine później już sie nie dało :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach