Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2014 Jak w temacie, korzystał ktoś z tego panelu? http://ajenti.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) To nie jest alternatywa bo trzeba posiadać znacznie większa wiedzę, podobnie jak przy panelu webmin. Porównanie Ajenti do DA jest błędem. Edytowano Listopad 27, 2014 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Listopad 27, 2014 To nie jest alternatywa bo trzeba posiadać znacznie większa wiedzę, podobnie jak przy panelu webmin. Porównanie Ajenti do DA jest błędem. Sorry źle zadałem pytanie. Chodzi mi tu szczególnie o dodatek "Web hosting add-on". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptrkchn 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2015 Ogólnie ajenti jest bardzo przydatnym panelem, ale nie wiedziałem że jest taki plugin. Chętnie go przetestuje, ale nie wydaje mi się żeby nadawał się na panel dla klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach