KrzysztofeK 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Cześć, Borykam się z przekierowaniem w mod_rewrite strony na inną stronę. Już tłumaczę o co chodzi: Mam stronę domena.pl i domena.eu. Wcześniej działał 1 skrypt na tych 2 o różnych językach, .pl dla PL .eu dla ENG. Teraz zdecydowałem, że główną domeną będzie eu, a PL zostanie w całości przekierowana. Zrobiłem w rewrite by przekierowywał cały adres domena.pl/cokolwiek na domena.eu/?sLang=pl (domena eu ma domyślny angielski, wiec jak wpisujemy domena.pl przekieruje nas na eu z pl językiem. Wszystko super, ale w wielu róznych miejscach m.in, w stopkach maili są adresy podane na domena.pl i po włączeniu rewrite nie działają te linki bo adres domena.pl/pliki/img.jpg kieruje na domena.eu/?sLang=pl. Jest jakieś polecenie by zostawić w spokoju ten folder? RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domena.pl$ RewriteRule ^(.*)$ http://domena.eu/?sLang=pl [R=301,L] Aktualnie EU jest zaparkowana na PL, mają ten sam katalog domowy. I czy mod_rewrite działa dla linków np w mailu, jak mam domena.pl to czy mod rewrite ruszy ten link i wczyta obrazek z domena.eu? ?Bo może się męcze a tak naprawdę to gdzie indziej jest problem... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach