Tomcio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Witam, Poszukuje, solidnego sprawdzonego VPS-a, u sprawdzonego dostawcy z poza Unii Europejskiej, najlepiej ze Stanów Zjednoczonych. Serwer zarządzalny, na Linuxie. Przeznaczenie: sklep internetowy o relatywnie dużym ruchu. Możecie polecić jakąś firmę z dobrym suportem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Posiadałem wcześniej serwer od shinjiru.com http://shinjiru.com/web_hosting/virtual_hosting/virtual-private-server.php w lokalizacji singapur i mogę pochwalić. Co prawda to nie Ameryka ale jeśli szukasz serwera gdzieś w neutralnym kraju to właśnie tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Dzięki...skontaktuje się z nimi, aczkolwiek najlepszą ofertę jaką do tej pory znalazłem to www.server4you.com/vps/ O niebo lepsze parametry i cenowe wygląda to również lepiej. Ktoś ma z nimi jakieś doświadczenie? Na pierwszy rzut oka to wada jak dla mnie to taka, że jest to firma z Unii Europejskiej. Edytowano Listopad 26, 2014 przez Tomcio (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Digital Ocean. Swoją drogą, czemu spoza UE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Digital Ocean spoko, ale mają na SSD, które częściej padają, może jeszcze coś? Mój zleceniodawca chce poza Unią...ja tam nie wnikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Digital Ocean spoko, ale mają na SSD, które częściej padają Serio? Lol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Są bardziej awaryjne...takie plotki słyszałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suspect121 53 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Plotki nijak się mają do rzeczywistości, mam kilka serwerów dedykowanych na dyskach SSD i wszystko działa bez jakichkolwiek problemów a do tego z dużo wyższą wydajnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Są bardziej awaryjne...takie plotki słyszałem Zapewniam Ciebie, że się bardzo mylisz i te plotki, to po prostu plotki. Z DO współpracujemy już dość długo i wszystko działa wyśmienicie. Autora wątku zapraszam do nas, oferujemy serwery VPS oraz serwery dedykowane w USA. http://www.mzone.uk/kvm-usa Edytowano Listopad 26, 2014 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexy55 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2014 Korzystam od jakiegoś czasu z oferty firmy http://ramnode.comOPENVZ SSD VPS premium 4vcores 1GB ram. Koszt 10$ za te pieniądze i bardzo dobry kontakt z supportem serdecznie polecam. Działa wyśmienicie. Możliwość wybrania serwera w europie albo USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach