kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) Witam. Mam problem z w/w tagiem. Otóż na końcu postu zawsze mam przyciski udostępniania. Problem z tym, że przycisk "następna strona" wyświetla się tuż pod nimi, a powinno nad - przez to może łatwo umknąć uwadze czytelnika. Za pomocą kodu dodanego w functions.php function pagination_after_post($content) { $content .= wp_link_pages(array('echo'=>0)); return $content; } add_filter('the_content','pagination_after_post',1); stworzyłem "dwa te same przyciski". Jeden znajduje się nad przyciskami udostępniania (tutaj ma być) i jeden pod - który chciałbym wyeliminować. Przykładowy post z dwoma przyciskami - KLIK Byłbym wdzięczny za podanie jakiegoś CSS'a. Próbowałem wskórać coś samemu, ale "moje kody" ukrywają albo wszystko, albo nic. Stworzyłem te przyciski przy pomocy pluginu Custom Nextpage, jeśli to ważne. Edytowano Listopad 26, 2014 przez kacper3355 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacper3355 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 Problem rozwiązany, wystarczyło pozbyć się jednej linijki z pliku single.php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach