JanowWEB 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Witam, poszukuję skryptu dla portalu miejskiego. Rozważałem nad Joomla!, jednak chyba nie spełnia moich wymagań. Polecacie coś ciekawego? Jestem zainteresowany płatnymi skryptami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 No to najlepiej coś autorskiego. My robiliśmy prosty portalik informacyjny niedawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Nie wiem czemu joomla nie spełnia oczekiwań kiedy w 100% się do tego nadaje, ewentualnie wordpress Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanowWEB 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Co uważacie nad webman'em? Myślę nad zakupem ich licencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Maciej 42 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Sprawdź jeszcze WinduCMS, to fajny polski projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Co uważacie nad webman'em? Myślę nad zakupem ich licencji. Nie twierdzę że jest zły, ale w pewnych sprawa kiedy wymagana jest rozbudowa co przekłada się na kolejne modułu przy rozwiązaniach jak joomla czy wordpres jest to tanie i proste. Wszelkiego rodzaju skrypty gdzie będziesz musiał tworzyć na nowo elementy, mosty (fora internetowe) będą pochłaniały sporo pieniędzy i elementu w postaci czasu, który niejednokrotnie jest bezcenny. Według mojej skromnej opinii zaczynasz błądzić pod wpływem wizji wyłamującej się z ram zdrowego rozsądku. A to nie wróży nic dobrego dla twojego portalu , którego po prostu jeszcze nie ma. Jak chcesz zrobić coś unikalnego to po prostu zrób to ale opieraj o sprawdzone tematy gdzie internet sam w sobie będzie elementarnym czynnikiem twojego wsparcia technicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robson345 53 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Przede wszystkim jaki masz budżet na to przeznaczony, bo jest wiele ciekawych autorskich skryptów wartych uwagi. Jednak cena ich jest różnorodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2014 Z joomla zrobisz naprawdę wszystko tu masz przykład kiedyś dla biblioteki u siebie w miejscowości takie coś udało się zrobić http://www.gbpslubice.pl/trzeba tylko troszkę popracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanowWEB 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Zdecydowałem się na Joomlę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanowWEB 0 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2014 Zakupiłem licencję na skrypt webman. Orientujecie się może, czy są jakieś gotowe templatki, poza tymi dostępnymi w panelu administracyjnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach